Αγαπητοί γονείς,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, σας ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά σας!  Επιθυμούμε δε, να σας διαβεβαιώσουμε ότι στις δύσκολες συνθήκες, τις οποίες και εσείς και εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, εκείνο που πρωτεύει για εμάς είναι η ασφάλεια των μικρών μας μαθητών/μαθητριών.

 

Έναρξη σχολικής χρονιάς- Αγιασμός : Δευτέρα 11/9/2023, ώρα 9.00πμ.

 

Ως ώρα προσέλευσης των μαθητών ορίζεται η 08:45-09:00 πμ.

Η μόνη είσοδος και έξοδος του σχολείου μας μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες θα είναι η νοτιανατολική (νέο κτίριο) επί της οδού Αργυροκάστρου.

Κατά την πρώτη ημέρα θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός στο προαύλιο του σχολείου μας, στις 9.00 πμ.

Με το τέλος του Αγιασμού θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές/μαθήτριες ή στους γονείς/κηδεμόνες που θα προσέλθουν με σειρά που θα ανακοινωθεί. Παρακαλούμε να κρατούν οι μαθητές/μαθήτριες τις σχολικές τους σάκες για να τα παραλάβουν.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που θα λειτουργήσει το σχολείο μας για λίγο καιρό,  θα διανεμηθεί το σύνολο των βιβλίων (όλα τα τεύχη όλων των γνωστικών αντικειμένων), τα οποία θα πρέπει να φυλαχθούν ώστε να χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια της χρονιάς,  όποτε ενημερωθείτε από  τον δάσκαλο/τη δασκάλα του κάθε τμήματος. 

Προκειμένου να γίνει καλύτερη, πιο άμεση και πιο αποτελεσματική η επικοινωνία μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία που σας ζητούνται για τον/την κάθε μαθητή/μαθήτρια ξεχωριστά.

 

ΦΟΡΜΑ:  https://forms.gle/9WLmtqimwM4aYRbL9

 

Επιπλέον τη Δευτέρα θα σας δοθεί για να συμπληρωθεί άμεσα  η Υπεύθυνη Δήλωση Αποχώρησης, όπου δηλώνετε ποιος/ποιοι θα παραλαμβάνει/παραλαμβάνουν το παιδί.

Παρακαλούμε, όσοι έχετε το χρόνο να τα παραδώσετε την ίδια μέρα ή το αργότερο την επόμενη το πρωί στον δάσκαλο/στη δασκάλα του τμήματος. Είναι κρίσιμο να γνωρίζει κάθε δάσκαλος/δασκάλα πώς θα αποχωρεί ο κάθε μαθητής/ η κάθε μαθήτρια από τα σχολεία στα οποία θα διαμοιραστούν τα τμήματα του σχολείου μας.

 

 

Λειτουργία σχολείου:  Τρίτη έως Παρασκευή 12-15/9/2023

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να επιστρέψουμε στο σχολείο μας δε θα λειτουργήσει η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο. Κάθε δάσκαλος/ δασκάλα θα επικοινωνήσει με mail  μαζί σας τη Δευτέρα το απόγευμα  για το τι θα χρειαστεί να έχουν οι μαθητές/μαθήτριες μαζί τους την πρώτη εβδομάδα, καθώς και το προσωρινό πρόγραμμα για την πρώτη εβδομάδα.

Σε νεότερη επικοινωνία μαζί σας θα υπάρχουν ακριβείς οδηγίες για την ώρα προσέλευσης, αποχώρησης και τα διαλείμματα, όσο ισχύει ο διαμοιρασμός στα όμορα σχολεία.

 

Επικοινωνία σχολείου-γονέων & κηδεμόνων

Το σχολείο μας δίνει μεγάλη σημασία στη  επικοινωνία με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, τόσο για γενικά θέματα της σχολικής ζωής, αλλά και για ειδικότερα θέματα που αφορούν τον κάθε μαθητή/την κάθε μαθήτρια.

Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ηλεκτρονική ενημέρωση από το σχολείο προς την μαθητική κοινότητα. Έτσι το σχολείο επικοινωνεί με τους γονείς και τους κηδεμόνες:

Οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με το σχολείο:

  • ηλεκτρονικά: mail@12dim-irakl.ira.sch.gr
  • τηλεφωνικά:  2810 220750 (προσωρινά δεν είναι δυνατό)

Οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τον δάσκαλο/τη δασκάλα του τμήματός τους:

  • μέσω mail ( τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του σχολείου)

Σημείωση: Για την εβδομάδα από 18 έως 22 09/2023 θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

 

 

Ο Διευθυντής

 

Αφήστε σχόλιο